Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα dual brand στρατηγική προώθησης και επικοινωνίας από Huawei και Honor

*
Ο Richard Yu, CEO του consumer division για τη Huawei, ανακοίνωσε την νέα dual brand στρατηγική που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα Huawei και Honor. Η Huawei θέλει να γίνει ο Νο1 κατασκευαστής smartphones στον κόσμο, ενώ στόχος της Honor είναι να ακολουθήσει την πορεία αυτή και να πιάσει την τέταρτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο και τη δεύτερη στην Κίνα. Huawei και Honor συνεργάζονται σε επίπεδο εξέλιξης και ανάπτυξης τεχνολογιών, ενώ αναμένεται να δράσουν από κοινού αρκετά και σε επίπεδο σημείων λιανικής πώλησης. Ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος μέσα στη Huawei, αφού κατάφερε να ξεπεράσει σε τζίρο και αυτόν των τηλεπικοινωνιών, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 45.1%! Η Honor σημείωσε εντυπωσιακή ανάπτυξη 170%, ενώ φέτος θα παρουσιάζει το πρώτο της 5G smartphone που σε συνδυασμό με το Huawei Mate X foldable smartphone αναμένεται να είναι τα βασικά όπλα της κοινοπραξίας για το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*